Skip to content

Jouw grafische amigo

U heeft een idee over een nieuw logo, een nieuwe website of nieuwe identiteit. Bij Mikey Mike Design wordt u geholpen dit te realiseren. Van concept tot eind product. Door een nauwe samenwerking met diverse ontwerpers en videografen kunnen wij uw bedrijf laten uitblinken.

Mikey Mike Design is ontstaan in 2018, opererend vanuit Purmerend/Amsterdam. 

Heeft uw vragen? Of heeft u hulp nodig bij een grafische opdracht? Neem dan contact op!

guerrilla-banner
jd-watches-visite1

Branding & Huisstijl

Bij een sterk merk hoort een sterk imago. Dit kunt u realiseren door een passende huistijl te ontwikkelen die past bij de image van uw bedrijf. Een huisstijl zorgt voor een professionele look&feel bij uw product of dienst. Hieronder een aantal voorbeelden.

REBRANDING / IDENTITEIT CREATIE / HUISSTIJLEN / VIDEO / ANIMATIE

Design

Doormiddel van een logo laat u uw bedrijf opvallen. Een logo is namelijk de eerste indruk die iemand krijgt bij uw product of dienst. Vaak simpel maar erg krachtig. Dit in samenstelling met andere grafische ontwerpen kan een krachtige boodschap geven aan potentiële klanten.

Logo & beeldmerk / Grafisch ontwerp / Flyers & posters / Magazines / Packaging / Banners

Website

In de laatste jaren is online aanwezigheid een must geworden. Doormiddel van een website kunnen uw klanten en potentiele klanten een beter inzicht krijgen in wat uw bedrijf doet. Vaak wordt hiervoor ook Social Media gebruikt. Dit zijn dus mooie methodes om voor uw bedrijf nog meer aandacht te genereren.

WORDPRESS DESIGN / SOCIAL MEDIA / EMAIL MARKETING

Contact

Let’s have a chat!

We zijn er om te helpen bij al uw grafische assistentie!

Mikey Mike Design

Over

Portfolio

Contact

© Mikey Mike Design 2022